Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ...ΠΟΡΝΟ!




Το αντίγραφο μίας ταινίας που δείχνει μία σεξουαλική πράξη της Μέριλιν Μονρόε μ’ έναν άγνωστο άνδρα, το πρωτότυπο της οποίας κρατά στ’ αρχεία του το FBI, αγοράσθηκε πρόσφατα για 1,5 εκατ. δολάρια από νεοϋορκέζο συλλέκτη, όπως αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Νιου Γιορκ Ποστ.

Η εφημερίδα επικαλείται για το δημοσίευμά της τον άνθρωπο που μεσολάβησε στην πώληση, τον νεαρό Κέια Μόργκαν, ο οποίος ισχυρίζεται πως ανακάλυψε την ύπαρξη αυτής της ταινίας κάνοντας έρευνες για ένα ντοκυμανταίρ για τη ζωή της ηθοποιού, η οποία πέθανε το 1962.


Η ταινία, διάρκειας 15’, είναι γυρισμένη σε ασπρόμαυρο φιλμ στη δεκαετία του ’50, και παρουσιάζει μία σκηνή πεολειχίας ανάμεσα στην Μονρόε κι έναν άγνωστο άνδρα, τονίζει η εφημερίδα.

Στη δεκαετία του ’60, αφού ανακάλυψε την ύπαρξή της ταινίας και κατέσχεσε την πρωτότυπη κόπια, ο διευθυντής του FBI Έντγκαρ Χούβερ είχε επιφορτίσει πολλούς πράκτορές του να προσπαθήσουν ν’ αποδείξουν, εις μάτην, πως αυτός ο άγνωστος ήταν ο πρόεδρος Τζον Κένεντι, ή ο αδελφός του Ρόμπερτ, με τους οποίους θρυλείται πως διατηρούσε ερωτικές σχέσεις η ηθοποιός, τονίζει ο Μόργκαν.


Ο ίδιος τονίζει στην εφημερίδα πως έλαβε όλες τις πληροφορίες για την ταινία από τον γιό ενός πρώην πράκτορα του FBI, ο οποίος είχε κάνει αντίτυπο από την ταινία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τ’ αρχεία των μυστικών υπηρεσιών, ο πρώην σύζυγος της Μονρόε, θρυλικός παίκτης του μπέιζμπολ Τζο Ντι Μάτζιο, είχε προσπαθήσει εκείνη την εποχή να εξαγοράσει την ταινία, προσφέροντας 25.000 δολάρια, ποσό που όμως είχε αρνηθεί ο κάτοχος της ταινίας.

(ΑΠΟ:ΑΠΕ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: